SKW MEDICAL

Dermonal-Bij Voetschimmel en Schimmelnagels is een lijn van de DermaCare producte van SKW Medical B.V.

SKW Medical is verantwoordelijk voor de productie, marketing en verkoop van DermaCare producten als Dermonal voor de reiniging van de huid en nagels bij voetschimmel en schimmelnagels.

Alle DermaCare producten hebben het vermogen om de verschillende huidoppervlakten op natuurlijke wijze volledig te reinigen en het herstellend vermogen van het eigen lichaam te bevorderen. De frisse geur van appelbloesem en de huidherstellende oliën van Aloë Vera zorgen voor de belangrijke ontspanning van de voeten.

SKW Medical werkt volgens de richtlijnen van een tweetal ISO Kwaliteitssystemen, ISO 13485 en ISO 17025, en produceert haar DermaCare huidreinigingsmiddelen via de nieuwste technieken, waardoor een hoge kwaliteit van haar producten wordt gewaarborgd. Met de verkoop van hoogwaardige en innovatieve Dermonal producten voor de Hygiëne & Reiniging van de huid, zoekt SKW Medical met haar nieuwe medisch hulpmiddel, nadrukkelijk naar huidvriendelijke oplossingen. 

Dermonal is een medisch hulpmiddel met een huidvriendelijke antimicrobiële werking, en heeft het herstellende vermogen de huid en nagels te reinigen van voetschimmel en kalknagels.

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven betreffende de producten van Dermonal, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: dermonal@skwmedical.nl
U zult regelmatig de nieuwsbrief ontvangen. U kunt zich op elk moment gemakkelijk uitschrijven.

Presentatie
Wilt u via een presentatie meer informatie over de Dermonal producten? klik hier.

Indien u naar aanleiding van deze presentatie vragen heeft mail dan gerust naar dermonal@skwmedical.nl of bel naar 053 - 432 60 67.
Graag sta ik u te woord.
 

Voor bestellingen/vragen/opmerkingen:

Email: dermonal@skwmedical.nl
Webshop: www.dermonal.nl